Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Modellbebis.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
 

✩       ✩       ✩ 
 
 
 
Haha, hjärtat <3
 
Något jag älskar att göra är att plocka fram kameran och fota Cornelis. Bygga upp små miljöer och ta till studioblixtrarna. Det händer att jag svettas genom kläderna för att barnet vägrar sitta still, men i slutändan brukar resultatet faktiskt bli riktigt bra. Jag är glad över mitt fotointresse och känner att jag bara vill utvecklas ännu mer! Har blivit så mycket bättre på att fotografera det sista året, men jag är låååångt ifrån fulländad. Men alltså, ursäkta!! Men hur söt är inte min lilla pojke i bilderna? Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna honom. TACK Cornelis för att du kom in i mitt liv och förändrade det till det bästa. Du är mitt livs projekt, mitt allt.
 
 
✩       ✩       ✩ 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Beata:

100 kr rabatt till dig!
Har du en vän som också skulle gilla Pledd?
Ge din kompis 50kr rabatt så får du själv 100kr rabatt på en order!

www.pledd.net/sv
Rabatten gäller endast om godkänd rabattkod anges
Kod: redeal@pledd.net

2:a kommentar, skriven , av Pauline:

Så roligt att du även dela sista bilden :D

Svar: Haha, som jag skrattat åt den xD Kände ju att jag var tvungen att visa lite utav verkligheten lixom, hur det Egeeentligen är att fota bebis!Kram, önskar dig en fin vecka :)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :