Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Roliga planer för veckan.

publicerat i Allmänt, Stil & skönhet;
 

♕        ♕        ♕ 
 
 
 
Såhär såg jag ut i lördags när vi parkhängde med kompisar. Fladderbyxor och tunn blus. Den färgglada scarfen hjälpte till att piffa upp alltihop.
 
 
Den här veckan händer det så himla mycket roligt! Eller det gör det ju varje vecka i mitt liv just nu iförsig. Det är möjligt att planerana inte upplevs som superspännande hos läsaren, det är inte direkt så att jag går på några galor eller events. Haha. Men för mig är detta en fantastisk vecka jag har att möta. Mammaledigheten äger.


Måndag: Jag och Jonas ska ta C till Öppna Förskolan. Är så jäkla glad att min son har världens bästa pappa.

Tisdag: Yoga för mig på kvällen.

Onsdag: Sångstund i skogen.

Torsdag: Bebistid på Öppna Förskolan. Hoppas våra vänner kan följa med!

Fredag: Jag ska på (hör och häpna) fest!!! En nära vän fyller år och självklart vill jag fira henne!

Lördag: Mysdag hos Cornelis farmor och farfar. Hans gulliga fastrar kommer nog också vara där!

Söndag: Brunch i Vaxholm med Cornelis mormor och morfar.
 

 
 
 
 
 

Taggar: baby, barn, familj, livet, mamma, mammablogg, mammaledig, planer, veckan;

Kommentera inlägget här :