Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Sjuk och ha barn.

publicerat i Allmänt;
 
♕       ♕       ♕
 

Mammas lilla busunge 
Alltid så glad och nyfiken!

 

Älskar dig!!!!!!!!!!

 

Godmorgon! Usch, förkylningen håller i sig. Men jag är inte lika trött idag, så jag är nog frisk till kvällen skulle jag tro. Det är första gången som jag är lite krasslig sedan Cornelis kom för 10 månader sedan. Tur nog stannade Jonas hemma från sitt extrajobb på ICA idag. Skulle inte orkat ha hand om Cornelis själv hela dagen mellan 11-20..
Annars försöker jag bara proppa i mig massa vitaminer idag - apelsin och ingefära bland annat! Och kaffe!!!! Gud alltså, Cornelis ville göra dag vid 05.00 imorse. KUL! 😚 Idag ska vi bara vila!
 
 
ÖNSKAR ER EN
FIN LÖRDAG FINA NI!
  
 
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mamma, mammablogg, sjuk;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Krya på dig💪

Kommentera inlägget här :