Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Surfplatta vid matbordet.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
 
 
Hejhopp! Idag har jag gått och blivit förkyld så jag skickade iväg Jonas och Cornelis till Öppna förskolan. Ska bli roligt att höra Jonas berätta om hur det var sen och hur det var att få smaka på pappaledighet. Nu ska ju inte han vara hemma med C, men ändå..
 

Såhär ser tyvärr lite för många utav våra måltider ut hemma. För att jag och Jonas ska ha en chans att få i oss maten brukar Cornelis få titta på Babblarna när vi äter. Jag hade såklart önskat att han kunde sitta med oss utan surfplatta och vara nöjd med det, men läget ser inte ut så för tillfället. Han tycker väl vi är tråkiga eller nått, haha. Nämen han har faktiskt väldigt dåligt tålamod vår pojk och vill ständigt att det ska hända saker. Vi har försökt locka med kex, leksaker och diverse, men det finner han bara spännande en stund.. Och jag vill gärna ha lite längre tid än 14 sekunder på mig att äta upp :)


Lilla älskade UNGE!!! Här med insmord fruktpuré i ögonbrynet. Cornelis ger mig utmaningar varje dag. Han bara är den vildaste ungen utav alla jag någonsin träffat. Det är bara så. Vi går mycket på öppna förskolor, så jag ser ju skillnaderna.. Igår var det säkert 25 bebisar på babystunden på Öppnis, och jaa... Vem röjde mest/rev ner mest/kröp mest/slog mest i saker och skulle vara överallt och ingenstans precis samtidigt? JO, min bebis! Han sticker ju ut med sin vildhet för andra föräldrar reagerar ju på hur aktiv han är. Det är en brottningsmatch att byta en blöja som hans mormor sa. 


Denna goda lunch slängde jag iallafall ihop idag till mig och J. Sötpotatis och broccoli med olja på en ugnsform som jag serverade lax till. Såsen gjorde jag på grädde, créme fraiche, hummerfond, dill, citron och salt som fick tillagas ihop med fisken i ugn.


GOTT och superenkelt!!

 
Nää hörrni, nu måste denna mamma vila. Man ska väl orka med fredagsmyset lixom. Choklad, hemmaspa och Let´s Dance står på schemat.
 
 
KRAM och önskar er en fortsatt fin fredag! <3
 
 
 
 

Taggar: babblarna, barn, familj, mammablogg, surfplatta;

Kommentera inlägget här :