Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Tänk vad långt jag kommit.

publicerat i Allmänt, Personligt;
 
♡      ♡      ♡
 Wow vilken tjej! Frida är min absolut äldsta vän och vi har känt varandra innan vi ens kunde sitta ♡ Här står hon på Sannes balkong, mitt på Södermalm. Drömmarnas läge! Dessa bilder är från Sannes kalas i fredags. Så kul jag hade alltså!
 
Godmorgon! Vi har haft en bra natt. Tror verkligen det börjar släppa nu, Cornelis sover allt fler timmar i sträck nu vilket är underbart! Han somnar ju som en klocka 18.30 varje kväll utan bråk så vi får ju hela kvällarna ihop jag och Jonas. Det ska man vara tacksam för. Bara för att jag uttryckte detta nu så lär det väl ändras, såklart :)
 
Jag satt iallafall nyss och tänkte på helgen som nyss passerade. När jag åkte till Stockholm i fredagskväll så var jag helt inställd på att ta tåget tillbaka till Uppsala vid 23-tiden. Men kan lova att det kändes SJUKT trist när man landade på sin nära väns födelsedagsfirande. Alla peppade att följa med ut vilket jag är glad för. Cornelis klarar ju sig själv med Jonas en natt. Han är inte nyfödd längre. Men det kom att ta mig nästan 10 månader innan jag var redo för nått sånthär. Jag tar allt i min takt, och ska komma ihåg det till nästa barn att man inte behöver stressa med sånna här saker. Var sak tar sin tid, och dessa begränsningar man kan uppleva med en bebis - de kommer inte vara för evigt, det har jag förstått nu... Och i lördagsmorgon släppte jag ytterligare på kontrollen när Jonas ensam fick packa allt inför helgen och åka med Cornelis mellan Uppsala-Täby. Rätt himla skönt faktiskt att slippa tänka på alla hundratusen saker som inte får glömmas! Att gå ut och festa och låta C sova ensam utan mig samt att låta honom åka ensam med sin pappa mellan två städer - det är att ha kommit långt för mig :)
 
HA EN FIN DAG FINA NI! ♡
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :