Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Trötta föräldrar.

publicerat i Allmänt;
 

✩        ✩        
 
Titta vad jag hittade! Sex år gamla bilder på Jonas och mig. Här hade vi nog liiiite mer energi än vad vi har just för tillfället, haha. Brukar tala om för honom att han är min bästis. För så är det!
 
Hej hörrni! Det blev ett kvällsinlägg idag. Har inte kommit loss tidigare. Känner mig rätt sliten just nu och ska strax gå och lägga mig. Men först en dusch! Gillar att tänka "Imorgon är en annan dag". Morgondagen är alltid en helt ny dag med nya möjligheter. Negativa tankar jag brukar ha om mig själv brukar vara som bortblåsta om jag är utvilad och lite mer på banan. 
Men visst har vi haft en fin torsdag ändå, jag och C. Vi var ute en hel arbetsdag som Emma min kära vän sa, haha. Vid 09.00 var vi ute och cirka 17.00 var vi hemma igen. Inte konstigt att jag är slut, när man dessutom knappt hunnit få i sig nått att äta. Jag åt en äcklig köpesallad samtidigt som jag jagade Cornelis som kröp runt i lekparken och stoppade stenar i munnen. Jo, jag hann få en smärre hjärtattack idag när han satt och tuggade på en sten. Hann tänka allt hemskt under den korta stund han hade stenen i munnen. Fick ut den med mina fingrar (man ska inte göra så men jag hade panik). Det är kanske såhär det är, man måste ha absolut sten(haha)koll hela tiden??!! Jag har aldrig haft barn förut..  Det finaste på hela dagen måste nog ändå vara den stund jag hade för mig själv imorse på en parkbänk med bra musik i lurarna samtidigt som C sov i vagnen. Det var som alltid även fint att se lyckan i Cornelis ögon när han fick leka fritt med de stora barnen på Öppna förskolan. 
 
Nu är det godnatt för den här trötta mamman! Kram på er!
 
✩     ✩     
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, trött;

Kommentera inlägget här :