Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Underbara minnen.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
 
Godkväll fina ni ♡

Håller på att rensa lite bland Cornelis gamla kläder från nyföddhetstiden. Det slår mig vilka ljuvliga minnen plaggen väcker hos mig. Herregud. Dessa små mini-bodys i storlek 50, de har min son haft.. Var jättenära på att lägga ut allt till försäljning (eller jag gjorde det, men ingen nappade), men nu är jag SÅ glad att inget blev sålt. Fattar inte vad jag tänkte med. Precis vartenda plagg håller jag varmt om hjärtat, och självklart vill jag spara dessa till nästa barn! Blir fint att se ett syskon i samma kläder som C hade. Det är inga märkvärdiga plagg, men för mig är de värda guld.

 
Älskade lilla Cornelis. Här är han åtta dagar gammal. Knappt 3 kg tung ♡


Och där på hyllan i sovrummet står kartongen med alla gamla kläder. Nu ska samtliga kläder i storlek 74 väck! Ska bara finna tiden. Kan dygnet ha fler timmar typ?


MEN ALLTSÅ!! Denna body fick Cornelis av sin farmor när hon kom till BB kvällen efter hans födelse. Den är alltså i storlek 44 och den var FÖR STOR!! Sen växte han ur den på max 10 dagar. Galet.
 

Godnatt bästa läsare. Råkar faktiskt veta att prick varenda en som kikar in här är en fin person.
Känner det på mig bara ♡
 


 

Taggar: barn, barnkläder, bebis, familj, livet, mamma, mammablogg, minnen, nyfödd;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pauline Hurtig:

så söt pyjamas! jag har faktiskt köpt bodyn i samma serie, ifall Theodor skulle få ett syskon hihi

Svar: Smart!!! Gillar målbilden :D Och kul dessutom om man gillar ett plagg - att då även köpa varianterna på den! Kram
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Sara:

Underbar bild! Känner igen känslan av dessa små värdefulla plagg.

Svar: Jaa alla ä kopplade till sånna fina minnen❤️ Tack!!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :