Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Ur balans.

publicerat i Allmänt;

Godkväll vänner 

(null)
Kikar in lite fort med några bilder från dagen. Har känt mig så konstig hela dagen. Sov så dåligt inatt så har känt mig bakfull hela dagen. INTE kul! Ni vet när man bara känner sig ur balans? Ser alla måsten överallt och orkar knappt hoppa in i duschen lixom.. Tur att Jonas varit hemma idag, annars vet jag inte hur jag skulle orkat ta hand om Cornelis.
(null)
Iallafall JÄTTEskönt att komma ut i friska luften. Hur härlig spång hittade inte vi då?
(null)
Glad älskling som fick sin lunch ute idag. Gäller att kunna vara flexibel!
(null)
Mina killar.

Men vet ni det coolaste?
Vi såg en VIT MINK när vi gick längs med spången!!!!! Såå jäkla gullig som kikade fram nyfiket på oss med sina stora svarta ögon. Det kan måhända ha varit en mård, iller alternativt en hermelin också. Men en sak är säker, och det är att vi stötte på en väldigt sällsynt filur idag.

KRAM!❤️


EDIT: Djuret vi såg kan också ha varit en vessla. Att det fanns så många olika arter inom släktet mårddjur visste jag inte. Skulle ni vilja läsa mer om mårddjur här på bloggen? HAHAHAHA
Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, mårddjur, vardag;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karina Rodriguez:

Men absolut skulle jag vilja läsa mer om mårddjur på din blogg!

Fina bilder förresten och söta Cornelis med sina tänder. <3

Skojar btw angående mårddjuren, fick mig ett gott skratt i alla fall när jag läste det sista i inlägget, haha. xD Ha det braaaaaa :-)

Svar: Hahahah, trodde först du var seriös😂 Hann få lite prestationsångest, kan ju inget om sånt hahah!!
Tack❤️ Det är verkligen gulligt när tänderna börjar kika fram😍
Önskar dig och din familj en fortsatt fin vecka! Kram
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :