Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Valborg.

publicerat i Allmänt;

 

✩         ✩         ✩

 

 
 
 
Godmorgon! I skrivande stund har jag världens mysstund för mig själv. Cornelis vaknade 05.00 imorse (snälla, gör inte detta till en vana C!!) men somnade om på lite välling alldeles nyss. Har ätit ugnspannkaka och färkpressad juice till frukost och sitter nu alltså och avnjuter morgonkaffet samtidigt som jag bloggar. Dessa morgonstunder i min ensamhet är viktiga för mig! Behöver lixom vakna till liv på egen hand..
Idag är det alltså Valborgsmässoafton, och hade det varit för några år sedan hade denna tjej snart börjat uppladdningen för en riktig röjarkväll. Men jag gillar detta MYCKET bättre - mysdag med mitt barn och en lugn kväll! Pappan ska däremot ut och festa heeeela dagen, och det är han så värd verkligen! ✩ Valborg i Uppsala är galet galet stort verkligen.
 
 
Jag önskar dig en fin dag och tat lugnt därute såväl
om du står vid en majbrasa ikväll eller om ska på skogsrave!
 
 
 
 

Taggar: barn, familj, mamma, mammablogg, valborg, vår;

Kommentera inlägget här :