Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Vänd en trist dag till en grym.

publicerat i Allmänt, Tips;
 
★            ★            ★
 

I lördags vaknade jag upp och kände bara "Näääej, vilken tråkig dag detta är". Jonas skulle jobba hela eftermiddagen/kvällen och även fast jag har min älskade Cornelis så är det såklart roligare att spendera lördagskvällen alla tre. Men jag gjorde det bästa utav situationen och slängde min negativa inställning till lördagen i soporna ihop med morgonblöjan. Till att börja med hoppade jag in i duschen. Det är väl ändå ofta en väldigt bra början om allt känns lite sådär - att göra sig ren?


Efter att jag och C vinkat av pappan på jobbet på eftermiddagen började jag smida planera för senkvällen. Jonas skulle ju ändå komma hem till klockan 20.00 lixom.. Vägrade acceptera att vi skulle steka pytt i panna till middag. NEJ! Så till att börja med blev det en vända till Systembolaget. 37,5 cl vin räcker för oss båda! En ammar ju osv.


Istället för vår sedvanliga Marabou-chokladkaka fick det bli en lite finare variant med lavendel. Även ett nytt te (jag är en riktigt te-älskare och tror det kan lösa många problem) och en ny härlig ansiktsmask från LCC införskaffades på stan. Masken var jättebra för övrigt. Isabella Löwengrip kan sina grejer!


SÅ! Mina tips om man vaknar upp och känner sig lika halvkul som en grådassig dag är: Tvätta håret och raka förslagsvis benen. Fortsätt med att spruta på en god parfym och sätt på dig kläder. Inte mjukisdräkten tänker jag. Spåna runt efter en god middag och planera in kvällens hemmaspa. Köp vin och lyxa på med en finchoklad samt gott te till Netflix-filmen. Lägg en Hydrating Mask samtidigt som filmen rullar. SÅ!
 
Godmorgon föresten! Hoppas ni mår bra denna tisdag! Jag och C har kompisdejt inplanerade idag. Oklart vad vi ska hitta på. Vad som helst kan hända. Antingen slår vi läger på bibliotekets barnavdelning eller så hamnar vi på nån uteservering. Vi får se! 
 
 
KRAM KRAM KRAM <3

 
★      ★      
 
 
 
 

Taggar: barn, familj, helg, livet, mammablogg, vardag, vår;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Bästa tipsen, så enkla men så viktiga & bra!

Svar: TACK<3<3 Ibland är det inte mycket som krävs för att man ska må lite bättre! :) kram
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Karinora:

Åh vilket bra inlägg! Ibland har man sånna dagar, och tyvär är jag super dålig på att byta ställning från att vara deppig till den goda! Men blev så motiverad till att göra detta nu i helgen! Haha. Tack för inlägget 💕

Svar: Å vad glad jag blir för din kommentar <3 Ibland krävs det små medel, men det är som du säger - ibland har man inte orken. Ibland undrar jag om det bästa att göra då helt enkelt bara är att gå och lägga sig. Har man en dålig dag brukar jag också tänka "Imorrn är en annan dag". för så är det verkligen. Morgondagen är alltid en annan dag med nya möjligheter<3 kram!!!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :