Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Vår söndag.

publicerat i Allmänt;
 
Får ju inte glömma att visa några bilder från söndagen igår när vi var i Vaxholm. Fick tyvärr väldigt få bilder och inte heller på vår härliga brunch vilket är väldigt olikt mig. Att inte fota maten. Hallå!?


Far & son. Båda mätta efter brunchbuffé. Cornelis åt sig mätt på apelsin och pappan på pannkaka och parmaskinka.


Vaxholm är ju som en idyll.


Att dessa blommor blommar på marken får mig att tänka på att min son snart levt ett helt år. Från sommar till sommar.


Lillgrodan älskar att gunga.


Men som mamman kletat på solkräm.. Kan ha köpt en värdelös variant, men varför ser man inte fler vitkladdiga barn? Jag kan väl inte vara den enda som har solkräm på mitt barn i april? Haha..


Men han är gullig ändå!

 
Jonas kom hem för en stund sen och vi tänkte se Avicii-dokumentären ikväll. Så jäkla tragiskt med honom alltså. Vi har maten klar, så vi slipper laga nått ikväll. Det kan vara räddningen som småbarnsförälder, att förbereda mat för flera dagar. Synd bara att det tog ett tag för mig att komma på det. Jag som ändå brukar ha bra framförhållning..
 
Vi hörs imorrn, kram hörrni <3
 
 
 
 

Taggar: barn, brunch, familj, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :