Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Balkonghäng och lycka.

publicerat i Allmänt;
 
♡     ♡     ♡
 
Hej vänner!
Idag känner jag så mycket lycka. Dippen jag hade förra veckan känns som bortblåst. Jag känner mig tacksam och stark. Och lite med känslan av ett jävlar anamma. Finns det nått snyggare uttryck till det? Annars passar det rätt bra in i min känsla just nu. Man ska fan aldrig låta någon stå i vägen för sina drömmar och mål slänger jag in lite checkt sådär. För det vore så dumt när vi lever detta enda liv. SHIT vilken flummig text, men har så mycket känslor i mig idag. Denna tisdag i augusti som snart lider mot sitt slut kommer alltid att vara speciell för mig.
 

Dagens middag avnjöts (verkligen, det var svingott) på balkongen.


Jag gjorde vegetariska plättar till middag, TIPS (länk här). Till och med 1-åringen åt!


Detta är vår utsikt från balkongen. Älskar att det alltid är så mycket liv i parken, det gör det så mysigt och levande ungefär som att man är på en utomlandsresa. Alltid är det någon som åker spark eller glider runt på en skateboard..


Mina <3


VET NI? Min älskade Cornelis klappade händerna idag för första gången. Nästan 14 månader gammal, men tillslut satte han det!! Han har mest legat i framkant med det motoriska. Började gråta när han förstod vad han skulle göra med händerna, och vilken stolthet i pojkens ögon sen..


Har chillat så mycket idag. Sovit ikapp både på för- och eftermiddag. Läst damtidning (hehe) och haft hemmaspa när Jonas och Cornelis var i lekparken. LYX!

 

Önskar er en fortsatt fin kväll!
 
 
/R.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Camilla Persson:

Vad skönt att denna vecka känns bättre för dig ☺️ Jättefina tallrikar också! 😌

Kommentera inlägget här :