Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Coolaste 80-åringen.

publicerat i Allmänt;
 
♡   ♡   ♡   ♡   ♡ 
 

Igår besökte vi Cornelis gammelfarmor. Alltid lika mysigt att komma hem till henne, det är en viss härlig känsla över hela hennes hem.


Detta är hennes bebis som min bebis hade det såå kul med. De sprang runt och jagade varandra och det var omöjligt att inte typ dö sötdöden.


Något tveksam till morötter. Efterrättskakan slank dock oproblematiskt ner..


Det bjöds på grymt god ceasarsallad!
 
 
Min farmor är fan den coolaste äldre personen som finns. Hon är alltså 80 år men har ett rörelsemönster som en 20-åring. Hon klättrar upp på diskbänken för att nå nått fat längst in på hyllan som om ingenting samt tar sig högst upp i lekparkens klätterställning för att "det är så skönt att hänga där och sträcka ut ryggen".. Och bara att hon är klädd i helvitt och snyggt sminkad när vi kommer över på en torsdagslunch tycker jag är så otroligt inspirerande. Hon har oftast högklackade skor också med minst 8 cm klack. Bästa hon!
 
 
/R.
 
 

Kommentera inlägget här :