Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Hemma igen.

publicerat i Allmänt;
 
Borta bra men hemma bäst
 
 
 
 
 
Denna drömgård hittade vi på Österlen en av dagarna när vi var på jakt efter lunch. Vi hamnade precis på ett sånt ställe så som jag visualisret Skåne innan jag kom dit. Allé hette det, grymt fin mat. Tack för besöket!
 

Vi är som sagt hemma i Uppsala nu vilket känns toppen. Älskar att komma hem till vår lägenhet och sakta men säkert komma in i rutinerna igen. När vi dessutom numera har en TVÄTTMASKIN blir allt så mycket enklare också (really?).. I höjd med Stockholm började det klia i fingrarna. Jag ville bara tvätta, använda mitt sköljmedel etc! Nu doftar det himla gott här hemma från tvätten kan jag lova.
 
Annars då? JO, Jonas är ledig i 2 hela veckor till innan hans skola börjar. Alltså är så sjukt glad över det!! Nu ska vi familjemysa massa massa massa. Som om vi inte alltid redan gör det!? Imorgon tänkte vi försöka träna också, lämna in C för barnpassning på Friskis. Lär bli tvungen att varna om att han är en rymmare, åå stackars barnvakter..
 
Tack för att ni läser!

 
/R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så otroligt bra att Friskis har barnpassning!
Bara att passa på att utnyttja så mycket det bara går👯‍♀️

Svar: <3
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Såå fina bilder! Och du är så vacker! 🌸🌸

Svar: Men åå tack snälla <3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :