Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag har inte orkat.

publicerat i Allmänt, Inredning;
 
♕      ♕      ♕
 

HEEEeeeeej vänner!
Hoppas ni mår bra! Tack för att ni tittar in här <3 Nu förstår jag varför bloggare alltid bett om ursäkt för dålig uppdatering. Man låter ju personer klicka sig in på en sida för att mötas av samma inlägg man kanske redan sett fem gånger... Inte snällt, hehe. Vi lever och mår bra iallfall, men jag har verkligen inte orkat. Inte orkat göra så mycket alls den senaste veckan. Vi har som sagt varit på vårt fantastiska landställe i Östergötland, och när jag inte jagat en vild 1-åring har jag bara velat koppla av på bryggan med en kopp te eller förslagsvis en öl eller ett glas vin. Har försökt yoga en del också, skööönt! Här är iallfall en bildbomb från vår mysiga tisdagsmorgon hemma i nya lägenheten. Kram på dig!


Vet ni, vi har bara plastväxter hemma. Denna kaktus köpte jag på MIO igår. Finns ju vissa som aldrig över sin döda kropp skulle ta in fejkblommor i sitt hem, men jag är inte ett dugg road utav att få riktiga växter att överleva. Jonas brukar säga att jag dödar alla blommor som kommer innanför vår dörr.. Och min lilla prins där nere, han river gärna ner allt han får tag i. Suck..


Klickade nyligen hem en massa fina vykort från Lagerhaus. De pryder nu mitt guldgaller från IKEA. Fyller ingen som helst funktion, men det är jäkligt snyggt om man frågar mig.

 
 
 

Har har ni mer plastväxter! Även dessa från MIO. Jag är skitnöjd. Önskar dock en dag att kanske på ålderns höst vakna upp med "gröna fingrar". Då ska jag odla egna tomater i min trädgård intill huset jag kommer bo i.


Här ser ni en glimt utav vardagsrummet. Vi fick upp tre taklampor igårkväll (i kök, vardagsrum och sovrum). Visst är denna fin? Från By Rydéns, dimbar till och med! Observera skelettet i postern med planeten. Cornelis såg på barnprogram.


MINA BOYS! Älskar sönder mig. Varje morgon när C vaknar så står han i sin säng och verkligen SKINER upp när jag kommer för att plocka upp honom. Blir man inte lycklig utav det så vet jag inte vad....
 
 
Hoppas ni vill fortsätta följa oss här! Nu kommer uppdateringarna som vanligt igen, nu när vi åter är på hemmaplan!

 
Kram! / R.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av iseedee:

Vilka mysiga bilder!
Eh... man kan inte alltid orka blogga. Det är så fint väder, man får ju njuta av livet också. :P

2:a kommentar, skriven , av Jossan:

Så fint :)

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Kalla det skötselfria växter i stället så låter det inte så plastigt😜

Svar: hahah smart ;P
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :