Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Klädkammaren.

publicerat i Allmänt, Inredning;
 
♕      ♕      ♕
 
 
 
 
Klädkammare, klädkammare..
Som jag älskar dig!
 

ÄNTLIGEN är jag klar med klädkammaren också. Men det hann gå över en månad innan jag hann ta itu med all organisering och sortering där inne. Så nu ligger varenda t-shirt, skjorta och träningsbyxa på sitt rätta ställe, precis som lilla (eller stora) pedanten i mig gillar det. Att ett rum kan skänka så mycket glädje trodde jag inte. Är så oerhört glad för denna lilla kammare, ojojoj.
 
I skrivande stund är jag ensam hemma. Skickade ut C & J på ärenden. Fläkten är riktad mot mig, Fredagspodden igång och snurrstolen går varm (älskar att snurra några varv på den). Med andra ord kan det inte bli så mycket bättre. Ikväll blir det tacco-sallad och preppa inför morgondagens kräftskiva. Vi ska lämna ifrån oss barnet över natten för första gången någonsin, blandade känslor..
 
 
KRAM / R.
 
 
 
 
 
 
 
 

Taggar: familj, klädkammare, mammablogg;

Kommentera inlägget här :