Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Morgonstunden och kärleken.

publicerat i Allmänt, Inredning, Personligt;
 
△  ▽  △
 
 
 
 
Morgonhäng i Cornelis rum medan kaffet intas. Som varje dag ungefär. Älskar hans rum!
 

Godmorgon fina ni!
Jag måste bara först börja med att berätta en häftig sak! Cornelis har börjat prata lite smått. Eller prata och prata.. Han upprepar enstaka ord vi säger till honom. Jag säger kaka, han säger kaka. Jag säger mamma, han säger mamma. Jag säger tack, han säger tack. Det coola är att han förstår när han ska säga tack också - när han får något. Älskar sönder mig i min lilla människa så jag vet inte var jag ska ta vägen..
 
Astrid Lindgren sa en gång:
 
❝ Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv ❞
 
Detta förblir mitt livs viktigaste uppdrag. Att göra Cornelis till en stark klok individ med sunda värderingar. Allt han behöver just nu är vår enorma kärlek och trygghet.
 
 
/R.
 
 
 

Taggar: barn, citat, familj, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :