Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nu längtar man tillbaka.

publicerat i Allmänt;

Ikväll ser jag tillbaka på fina dagar på landstället. Man saknar det lite nu faktiskt. Här kommer alltså en drös landetbilder! Imorgon kommer det en vlogg upp, hoppas ni vill se den då!

KRAM! ♡ ♡ ♡
 
 
 
 
 
 
Har som sagt hängt mycket på vår brygga den senaste tiden och är inte det terapi så vet jag inte. Läst damtidningar har jag också (älskar TARA trots att den riktar sig för betydligt äldre kvinnor än jag hehe). 
 

Och min underbara KARRO hälsade på oss på landet i helgen! Kan inte fatta att vi känt varandra i 18 år.. Så lyxigt att ha gamla vänner, det är nått speciellt med det. Man har varit igenom så mycket och vet precis hur personen funkar. Minsta lilla nyans i personens uttryck är lixom så bekant, typ. Svårt att förklara, men man känner att man känner personen väldigt väl. Gillar det!
 
 

Jag, Jonas och Karro fick en underbar eftermiddag på en fin ö i helgen. Asså allt var typ för bra för att vara sant den stunden, till och med båten lyckades vi parkera perfekt utan klippsmällar. Bad i 25-gradigt vatten osv.

 

Cornelis har åkt väldigt mycket båt i form av kajak. Timme ut och timme in har han blivit dragen i den längst med strandkanten. Och i hagen precis intill stranden har kossor hängt vilka C fått mycket fin kontakt med. Gubben!

 

Min familj, så stolt över dem!


Detta var en julikväll. Typ den finaste kvällen på hela sommaren. Jag och min J lyxade till med skärgårdsmiddag på restaurangen som finns precis över vattnet där vi bor.
 
 
Nu ska vi lägga Cornelis och sen ska vi träna! Äntligen känner man att man hinner det, nu när vi är klara med allt i lägenheten! 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anna Lundmark:

Definitivt terapi! :D

Kommentera inlägget här :