Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nyttigt osv.

publicerat i Allmänt;
 
✩    ✩    ✩
 
 
 
Igår till mellis gjorde vi smoothie-bowls som även Cornelis fick smaka utav. Är inte mycket för att äta frukt och så, men kör man ner allt i en mixer och äter med sked så går det bättre. Jag hade mango, banan, yoghurt och apelsinjuice i denna bowl!
 
 
Godmorgon läsare och hoppas er torsdag börjat bra!
Det är lite oklart vad som händer idag, vi hade planer med vänner men eventuellt blir det inställt pa sjukdom, som det kan vara ibland☺️ En sak vet jag iallafall och det är att jag ska köpa ett par finskor som ska vara till ett speciellt tillfälle här inom kort!
 
 
Nä hörrni det var allt för nu,
ta han om er /R.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Camilla Persson:

Vad gott det såg ut ☺️

2:a kommentar, skriven , av maria:

Tack for paminnelsen om dessa goda smoothie-bowls. Alskar!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Fast finländare kan vara lite knepiga att ha att göra med...

Kommentera inlägget här :