Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Personligt halsband.

publicerat i Allmänt, Inredning, Stil & skönhet;
 
 
Hej vänner! Hoppas ni mår bra och tack för att ni läser min blogg! Jag mår superbra denna måndagkväll och tänkte nu bara visa mina halsband som jag är så stolt över. Stolt över att bära med mig Jonas och Cornelis överallt på ett sätt.
 

Kedjorna och berlockerna är från Syster P.


Ibland får de ligga på marmorbrickan i badrummet (när jag duschar). Brickan fungerar annars mest som ett fint stilleben där inne.


Handkräm + ljus från Lager 157. Ingen av dem doftar särskilt mycket, men jäkla snygga förpackningar iallafall. Nästan viktigare enligt mig 🙃


SÅ ser det ut!
 
 
Idag har vi haft finbesök i form av Sandra och hennes Oliver. De fick se lägenheten och sen gofikade vi, MYSETS MYS! Och så gjorde jag ett så himla spännande samtal imorse, men nu ska jag vara sådär jobbigt irriterande och inte nämna mer. Ni kommer att få veta, men jag är så galet taggad på vad detta samtal innebär. 
 
 
Glöm inte kolla senaste vloggen som finns i tidigare inlägg om du vill se den /R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av enna:

Så fina halsband! Perfekt till vardagen :)

2:a kommentar, skriven , av Fanny Ståhl:

Himla fint halsband!
Och vad snyggt med marmorbrickan.

Kommentera inlägget här :