Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Vi har ”semester”.

publicerat i Allmänt;
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bilder från dagen. Vi besökte bland annat Ales stenar här på Österlen. Vilket ställe!

HEJ kära läsare! 💛

Vi är som sagt på Österlen nu och har det toppen. Men att resa med en 1-åring kan man ju inte direkt kalla för semester, haha. Han sover när vi minst vill och är vaken när vi behöver vila, typ. Men det är gosigt. Ofta sammanstrålar jag och Jonas i ett gott skratt när eländet är ett faktum. Som idag på ett superfint anrikt bageri i Ystad, när finkaffet precis var serverat. Jag skulle bara ta av Cornelis hans keps, men då vaknade han och vägrade somna om. Det slutade med att vi hällde i oss kaffet medan Cornelis visade sitt missnöje över var vi tagit honom. Och i slutet av varje dag står vi där över hans säng och beundrar honom. Gränslös kärlek är vad det är.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men det är så himla svårt att komma undan och skriva ett inlägg på en intensiv resa. Blir impad av storbloggarna med disciplinernas disciplin. Alltid flera inlägg varje dag, året runt.

VI HÖRS IMORRN!
Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karinora:

Den känslan när man baaara ska ta av barnets mössa eller keps när de ligger och sover... sedan vips vaknar de! Dålig ide tänker man i efterhand... men men 😂 fina bilder!!

Svar: Haha jaaa så irriterande😂😂
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :