Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Hur man gör barnet glad.

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 2;
 
♡     ♡     ♡
 
 
 
Swoooooosh.. Sätter man ner honom vet man att man får jaga.
 
Att få öppna dörrarna intill huset från garaget - det är festligt det tycker C!
Ojojoj. Här har ni en trött och sliten torsdagsmamma. Med smutsigt hår, rethosta som inte går över, svidande ögon och brist på passande kläder. Nu är magen rätt stor, och sätter bara på mig mina gravidtights hela tiden. Känner mig så sunkig..
Sjunger naken innan läggdags!
 
⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆
 
Hejsan allihopa! Tack för att ni kikar in!
 
Ett ytterst oretuscherat inlägg med bilder från vår högst vanliga och oglamorösa men ändå så himla mysiga kväll. Storhandling på Coop följt av hamburgemiddag på Max. Tror ni Cornelis har haft det bra eller? Typ hans drömkväll. Få springa runt och leva rövare på en stor mataffär och sen sluka en barnburgare i ett naffs. Så gör man en 1,5-åring glad, gäller iallfall vårt barn om han har en grinig kväll.
 
I skrivande stund sparkar det som bara den innifrån magen. Min T♡ Hinner knappt tänka på att jag bär på dig! Allt är så intensivt men så härligt med storebror. Gud vad jag längtar till att se dem ihop. 
 
Mår annars fortsatt halvbra. Lätt att gå ner sig i mörker och förkylning, men jag försöker med alla medel att ändå ta mig samman. Få saker gjorde, inte deppa ihop när det blir kväll. Är så lätt att man bara lägger sig där på sängen med mobilen och scrollar och tycker att ens eget liv känns torftigt hehe.
 
SÅ! Nu ska jag ställa mig och laga bananmuffins till Cornelis och förbereda lite inför morgondagens vloggdag. Typ tvätta håret, ladda kameran etc etc 😋
 
KRAM på er! / R.
 
 
 

Taggar: barn, familj, gravid, livet, mamma;

Kommentera inlägget här :