Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Massa julkänsla just nu.

publicerat i Allmänt;
 
❊      ❊      ❊
 
 
 
 
Tisdagslugnet denna eftermiddag fångat i bild. 
 
⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆
 
Hej vänner!
 
Åå vi har verkligen en så himla mysig decemberdag som pågår just nu! Imorse var jag och Cornelis ute och lekte i snön med våra kompisar. Och det är som att alla vaknar till liv igen när snön lägger sig på marken. Hela parken kryllade av dagisgrupper och andra vinterglada människor, så det var vekligen så stämningsfullt. Alla fina goa ungar kunde liknas vid kossor som just släppts ut på grönbete. När vi kom hem fick Cornelis lite julskinka och potatis till lunch och sen somnade han lika gott som vanligt i sin säng. Det var då jag tog bilderna, och alltså... Jag kan inte sluta älska att vara hemma med min lilla kille ändå. Är så glad att jag ska vara hemma med barnen i flera år till! Detta är verkligen bästa tiden någonsin.
 
Jonas kom nyss hem också (som pricken över i:et) och senare idag ska vi ut på stan en sväng allihop. Till middag blir det kikärtsgryta med ris. Jag försöker verkligen minska vår köttkonsumtion! Det är för miljöns och våra kroppars skull. Riktigt svårt att få Cornelis att äta vegetariskt bara..
 
Kram / R
 
 

Kommentera inlägget här :