Alla ❤️ Dag.

publicerat i Allmänt;

Godkväll godingar <3

(null)
Igår slog vi till på stort när det var Alla hjärtans dag!
(null)
Rödvin & plankstek (eller oxbricka som jag kallade det några gånger) ordnade vi i köket hemma.
(null)
Jonas tillagade köttet med sin nya Sous vide. Vi båda kan intyga - Vi har aldrig ätit godare oxfilé! Ser fram emot att bjuda andra på Sous-vidad mat! Älskar att ha gäster btw <3
(null)
Och lillprinsen vår (han ser faktiskt ut som en liten prins när man vattenkammar hans lilla lugg åt sidan) sov sig igenom hela vår ypperligt romantiska middag!

Är tacksam för min fina lilla familj och vill bli ännu bättre på att höja Jonas, för han är verkligen bra. Det är tyvärr lätt hänt när stressen gör sig lite väl till känna att jag snäser och har mig, inte tilltalar på det kanske trevligaste sätter och suckar högt. Faaan, skärp dig Rebecka! Helt ärligt så tror jag inte vi någonsin skulle vara osams om det inte vore för att jag ibland tänder snett. Jonas kan absolut vara trött och inte alltid sprudlande glad. Man han är banne mig nästintill ALLTID på gott humör. Jaha, där gav man karlsloken sin en smärre kärleksförklaring såhär på kvällskvisten (hur många halvknasiga ord kan pressa in i en mening?), men detta kan han gott få läsa tyckte jag.

Kom för övrigt på ikväll att jag sökt till fem olika saker det sista året men fått nobben på allt. HA! Är väl hungrig på utmaningar eller nått... Pratade och spekulerade lite med Jonas kring detta. Han menade på att jag sökt till "stora" saker och avslutade med att säga: "Du ansökte ju om att få vara med på Äventyrsvandring i Vindhemskyrkan med Cornelis, det kom du faktiskt med på!" JUSTE! Det gäller att se det man lyckats med även i det allra minsta! 💪🏼 Kommer fortsätta söka mig till roliga utmaningar of course! 

Tack och hej för idag! Snart sängen!Kommentera inlägget här :