Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Cornelis dopgåvor.

publicerat i Allmänt;

❤️ Hej fina ni! Mobilbloggning från sängen. Jag är så galet trött idag. Tur att Jonas kom hem redan innan klockan 15 idag och nu kan leka och pyssla med Cornelis ute i vardagsrummet så att jag får vila lite.
I detta inlägg visar jag vad Cornelis fick i doppresent! ❤️

Först ut. Dessa fina silverburkar för första tand och lock. Åå! <3
(null)
En söt spargris eller ska jag säga sparbil? Ser framför mig hur han kommer få en slant av mig och Jonas då och då i framtiden när han varit extra duktig (kanske när han varit hos tandläkaren)... Sen ska han få gå till godisbutiken eller leksaksaffären och handla något för sina pengar. Lillgubben!!!
Sedan fick han silver också. En silverbägare att sätta tussilagon i samt två fina ljusstakar. Och askarna som silvret står på är Novellsamlingar som några vänner till mig gav honom.
Underbara filtar!
Från märket Klippan 💜
En guldkedja som han ska ha på sig när han ska vara fin!
Baby’s first shoes!! Notera initialerna!
Ljuvliga ljuslyktor i koppar från Skultuna. Såå fina! De ska givetvis flytta med Cornelis hemifrån en dag, men fram tills den dagen får även jag njuta av dem!
Ljuslykta från Orrefors! Även denna får jag njuta av i måååånga år framöver❤️
Vi fick även en vacker orkidé som pryder fönsterbrädan hemma!
Mer blommor fick vi (eller Cornelis!?).. En vacker blålila hortensia!
Söta mjuka saker från Lexington. Två härliga mörkblåa handdukar fick vi även, men de hängde redan på krokar i badrummet vid tidpunkten fotot togs 😊
(null)
Totalt FEMTON böcker vi Cornelis. Är så himla glad för det. Vi läser mycket hemma, och nu har vi ju ett mindre bibliotek känns det som!
Mer böcker! Tänk att morbror valde just boken om Babba - Babba som är Cornelis favoritbabblare💜
Presentkort på Leklust och POP. Grymt! Cornelis behöver bland annat nya skalkläder inför vårens lek i sandlådor mm.
Klossar från Åhléns från ena bästisen!
Färgglada Roll Cups och gosig elefant från andra bästisen!
Denna var omåttligt populär kan jag tillägga!
Sen fick han även detta fina randiga plagg och så en Bobby Car!
Dopkort med lyckoönskningar och fina ord pryder vår bokhylla! Sen fick Cornelis även lite pengar i ett kuvert!


Hoppas ni tyckte om inlägget! Vi är givetvis SÅ tacksamma för alla fina gåvor vår son fick i samband med dopet! 🌟


Kommentera inlägget här :