Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En vinterdag 1926?

publicerat i Allmänt;

❄️ Godmorgon! ❄️

(null)
Det är så OTROLIGT vackert i Uppsala just nu. Bilden ovan ska alltså föreställa Fyrisån!!?
(null)
Detta känns som en riktig barndomsvinter, alternativt valfri vinter från 1920-talet. Är jag den enda som tänker att alla vintrar såg ut såhär för 100 år sedan? Samt att det alltid var snö på marken hela vintrarna när man var barn?
(null)
En fin-juice händer att man lyxar på sig i kylan. Tycker det är SÅÅÅ trist att äta frukt. Sätta sig och trycka en banan lixom - Usch! Därför dricker jag nyttig juice istället. Vet att mycket av vitaminerna och sånt försvinner, men det struntar jag i.
(null)
KLARBLÅ himmel och minus 15 grader! 

Planer för dagen är att träffa Emma! Vet inte vad vi ska hitta på! 👭


ÖNSKAR DIG EN FIN DAG! Tack för att du läste ❤️


Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, vinter;

Kommentera inlägget här :