Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Fredag!

publicerat i Allmänt;

❤️ Goder eftermiddag gott folk! ❤️

(null)
Hur fina är inte våra nya guldfärgade bestick från Åhléns?
(null)
Dem fick Jonas i födelsedagspresent av min familj. Som vi njuter av dem! Känner oss lite smålyxiga osv haha!
(null)
Här är lillgos när han däckade efter förmiddagsamningen för någon dag sen. I skrivande stund sussar han en kortis intill mig i sängen <3 Han somnar ofta vid amning!

Annars då? Jo, jag fick sovmorgon till 09.30 imorse (tack Jonas!) så känner mig hyfsat utvilad. Men bara hyfsat, märk det. Ska ta in en natt på hotell imorgon för att få sova en hel natt. Vår älskade son vaknar fortsatt mycket varje natt trots att han snart är 8 månader gammal. På söndagsmorgonen tänker jag att Jonas får komma med Cornelis till hotellet så att han får amma. Jag vet att det kommer vara mycket skrik den natten jag är borta, men jag sover borta främst för Cornelis skull, så att jag ska orka vara en bra mamma 😊 Nog om sömn!

Ikväll blir det pasta, bubbelbad och talang!

KRAM 💜


Kommentera inlägget här :