Igår när vi var på restaurang.

publicerat i Allmänt, Vardag;

Men godmorgon gullisar ❤️

(null)
Le Parc i Uppsala är typ restaurangernas restaurang. Inte för att de nödvändigtvis har den absolut godaste maten, utan för att den ligger så fint till.
(null)
Här i lilla "valvet" satt vi med snö ovanför huvudena.
(null)
Jag ba "Ska jag ta gös och ett glas prosecco eller burgare med cola". Blev det sistnämnda. Brukar ändå försöka äta fisk ute pga nyttigt osv.
(null)
Finkillen som mest ville prata om NASA och rymdraketer. Mitt deltagande i diskussionen blev måttligt.. Ändå coolt att en Tesla-bil svävar runt i rymden!
(null)
Lillgos vaknade innan vi ens fått in maten. Han var HELT lyrisk över att få vara ute på restaurang med mamma och pappa.
(null)
Byxor till klänning och glitterstrumpor = Najs!

Vi får se vad denna torsdag bjuder på. Tror jag och C ska möta upp en kompis till mig för en fika. Ikväll blir det bio med Sandra och Emma 💜 Återkommer med min recension om filmen Ted, det bådar gott!

KRAM!
Taggar: baby, barn, bebis, familj, livet, mammablogg, restaurang, vardag;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Isa Bylund:

Som jag alltid säger: satan i gatan vad vacker! Och vilket ställe sen då! HUR kunde jag missa detta när jag bodde i Uppsala?! Så mysigt att sitta ute fast ändå inne, haha! Det där med gurkan till hamburgare förresten, reagerar ALLTID när jag ser den.. varför har man det till? vad är grejen? Ingen äter den!! haha

Svar: MEN!! TACK snälla <33 <33Le Parc är najs, men fick nyligen reda på att det brukar kallas för "Jurassic park" just för att det är gamlingarnas ställe att hänga på om helgerna haha!! Lite gulligt ändå, klart pensionärerna ska få dansa av sig ibland. Så tycker inte det är superkonstigt att du inte hade koll på stället :D
Men jag veeet, gurkan!?!?! Vem kom ens på grejen?
Stor kram till dig <3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :