Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jonas fyllde tjugofem!

publicerat i Allmänt;
 
Men heeeej  Nu blev det såntdär ofrivilligt blogg-glapp igen.. Aja, livet kom emellan.. Jag som lovade ut en filmrecenssion av Ted å allt. Kan säga såhär: Min torsdagskväll ihop med Emma & Sandra var bland det bästa på länge. Småpojkarna lämnade vi hemma, vi möttes upp på Hemmakväll och plockade ihop varsin stor gottepåse, var i god tid till bion innan så vi kunde tjöta lite följt av Filmen med stort F!! FYFAN vad bra! Top 10, lätt! Adam Pålssons tolkning av Gärdestad var otrolig (inte för att jag har nån koll på hur han var som person, men ändå). Shitt vad jag skulle suga som filmrecensent, kan knappt formulera mig här märker jag. Säger bara såhär: SE DEN!
 
Så blev det fredag och det betydde att min Jonas hade födelsedag!
Några av hans bästa vänner var bjudna hit, vilka är mina vänner också OFC. Totalt 9 personer myste ihop kring två bord vi ställt ihop i vårt lilla vardagsrum. Det går om man vill hörrni! Serpentinerna var inte mitt val utan Jonas. Kassörskans kommentar till honom "Ska du annordna barnkalas?"
Jonas bjöd på taco med en twist om man får uttrycka det så. Högreven till höger kokade han en hel dag och fisken till vänster friterade han. Älskar smsen jag fick av Jonas från skolbänken där han satt "Hur mår min lilla gryta?". Fick alltså uppdatera honom hemifrån hur läget låg till med den..
Fina 25-åringen <3
Här hjälper Adam till i köket innan de andra gästerna dök upp. 
 
Fick tyvärr inte fler bilder än såhär.. Däremot kommer en helgvlogg upp snart där lite klipp från middagen finns förevigat. Vår lilla Cornelis skötte sig exemplariskt under kvällen, med undantag från ett litet uppvaknande vid 20.30 då han fick komma ut och hälsa på gästerna. Under de cirka 50 sekunderna han deltog vid middagen hann han spy ner sig och göra sönder ett glas.. Tror iallafall han njöt av sorlet som kom från vardagsrummet, för precis när allihop sagt hejdå vid 01.00 för att göra stan så vaknade han.. Jag var givetvis nykter under kvällen, men i takt med att kvällen gick och stämningen blev lite mer högljudd så var jag helt övertygad om att C skulle vakna, men icke :)
 
Toppenkväll var det iallafall, och Jonas var supernöjd han med. På Alla-hjärtans-dag nu på onsdag ska jag filma när vi inviger hans Sous-vide (en slags matlagnings-maskin, haha) som han fick av sina fina vänner. Kul!
 
Kram och jag önskar dig en mysig söndagskväll ♡ ♡ 
 

Taggar: baby, barn, bebis, födelsedag, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :