Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Lördag.

publicerat i Allmänt;
Hej 
GODINGEN MIN <3
HAHA! "Men lägg av nu för fan jag orkar inte fotas mer"....

Idag har vi haft en mysig dag. Hela familjen vaknade upp vid 11-tiden och det betyder definitivt inte att vi sovit en hel natt fram tills det. HA, tänk om! Vi sov till 11 just för att natten varit som den varit :) En sak jag vill bli bättre på är att acceptera att ibland är det sega mornar, tusen saker att göra och klockan rinner iväg och man bara står och stampar. Det ÄR så med barn. Man kan inte förvänta sig vara påklädd och snygg och fräsh med ett tipp-topp hem och redo för dagen innan en viss tid varje dag. Vi lagade pannkakor som sen lördagsfrukost och jag försökte njuta av morgonen men kände mig istället stressad för att vi inte där och då hade vagnen i rull ute... JOBBIGT att tänka så.. Man gör sitt bästa lixom.

Dagen fortsatte med att vi uträttade lite ärenden på stan innan Jonas jobb. Sen fortsatte jag och Cornelis hem till min mormor där vi bakade en kladdkaka ihop inför en damlunch hon ska ha imorgon - mys! I skrivande stund har jag precis nattat älsklingen. Han fick gröt till middag och gapade glatt. Ska faktiskt trappa ner på hans mat lite, vi har helt klart gått för fort fram. Blir till att dra upp amningen igen, haha sjukt ologiskt efter 7 månader, men nu testar vi det! Hans mage är lite i uppror, gubben ♡ Det löser sig såklart!

Snart kommer Jonas hem med räkor, aioli, chark, ost, baguette och till det ska vi dricka vin. Ska släcka ner samt tända typ hundra värmeljus och så ska vi se en film. Ibland tycker jag man får hajpa kvällar och göra en GREJ utav en kväll. Annars sitter man där i varsin ände av soffan med mobilerna och har knappt tittat varandra i ögonen eller frågat hur dagen har varit. Inga mobiler ikväll punkt slut. Så nu längtar jag en massa till han kommer hem!
 
Puss å kram hörrni!
 

Taggar: livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :