Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nostalgi från 2012.

publicerat i Allmänt;
 
♡ ♡ ♡ ♡ ♡
 
Jag gör fotoböcker för varje år. Håller just nu på med 2012-års fotobok och tänkte passa på att publicera några bilder från det året. För det var ett himla bra år för mig! Jag var 18 år, hade precis börjat jobba lite (först som barnflicka åt olika ungar på samma gata där mitt barndomshem ligger och senare i kassan på ICA). Pluggade på ambitiöst i skolan och min rutin var att plugga vid köksbordet till 03.30 om mornarna. Saknar det faktiskt! Fick även mitt körkort detta år på fjärde (!) uppkörningsförsöket. Jo, jag gjorde körkortstagandet lite till en svindyr hobby skulle man kunna kunna uttrycka det som. Men största förändringen var såklart att jag träffade Jonas ♡ Är glad att jag träffade min livskamrat tidigt i livet! Vi har vuxit ihop till en stark enhet även om vi har våra egna liv utöver detta, och vi delar precis samma värderingar om nästan allt. Är även tacksam för det som kommer "på köpet" med en partner. Vi har varit ett par i sex år och jag har därmed även känt hans vänner och familj i sex år och så även tvärtom. Fint!

Här är iallafall jag och denna fina vän. Sanne och jag åkte till Berlin i april -12. Blev många sena nätter den resan, så även mycket skräpmat och springa runt med öl i händerna mellan olika pubar i våra korta kjolar.
Ett najs veganställe om jag inte minns fel.
Så lika ändå i skinnjacka och klumpiga skor. Vi poserar här någonstans nära Checkpoint Charlie.
Jag en kväll i juni innan jag satte mig bakom ratten i den gula Volvon för att köra de cirka 5 minuter det tar att komma hem till Jonas där hans föräldrar bor än idag.
Jag och Frida i Stockholms skärgård på midsommarafton!
GLAD tjej! Vit kjol inköpt på Bikbok för 99 kr. FY, skulle aldrig kunna tänka mig att ha en sån idag.
 
Det var lite från 2012 det. Visst är det ganska kul ändå sånthär med att minnas tillbaka? :)
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Om man övningskör med en Volvo 855 T-5R ”T-gul” så är det nog lätt hänt att man tvingas köra upp 4 ggr innan körkortet är bärgat...;-)

Kommentera inlägget här :