Restaurang ikväll.

publicerat i Allmänt;

Hej fina ni 
Här kommer ett tidsinställt inlägg eftersom lilla familjen är ute på restaurang ikväll! Det är Jonas födelsedagsvecka och sen kände vi även att - Nä nu jädrar ska vi hitta på nått!


Mysigt va? Dessa bilder är från min kväll i måndags, men lär garanterat mysa ner mig såhär ikväll också när vi kommer hem. Det är något med att sätta sig med en bok istället för bakom någon typ av skärm.. Älskar såklart att följa serier (vem gör inte det?) och följa folk på Youtube, men ibland vill jag ta till en bok istället. Får ett annat sorts lugn då.


Just denna bok (Säker Stil heter den) handlar om hur man hittar sin klädstil och hur man skapar sig en garderob man faktiskt tycker om. Superbra tips i denna bok verkligen! Ett av tipsen handlar om att köpa färre och dyrare plagg hellre än många och billiga och SATAN vad rätt de har i det!! De plagg jag använder mest och tar superväl hand om är plagg som jag köpt från något märke och som det sved till ganska ordentligt i plånboken när jag betalade för dem.. Men värt det i slutändan!


Så från och med idag börjar min resa mot att bygga upp en ny garderob med enbart hållbara gobitar. Kommer låta det ta tid. Är så less på att köpa toppar för 129:- som jag slänger efter 6 månader pga dålig kvalitet.....
 
Kika gärna på min senaste video ett inlägg ned om du vill och missade!
 
KRAM! ♡

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, vardag;

Kommentera inlägget här :