Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Restaurang ikväll.

publicerat i Allmänt;

Hej fina ni 
Här kommer ett tidsinställt inlägg eftersom lilla familjen är ute på restaurang ikväll! Det är Jonas födelsedagsvecka och sen kände vi även att - Nä nu jädrar ska vi hitta på nått!


Mysigt va? Dessa bilder är från min kväll i måndags, men lär garanterat mysa ner mig såhär ikväll också när vi kommer hem. Det är något med att sätta sig med en bok istället för bakom någon typ av skärm.. Älskar såklart att följa serier (vem gör inte det?) och följa folk på Youtube, men ibland vill jag ta till en bok istället. Får ett annat sorts lugn då.


Just denna bok (Säker Stil heter den) handlar om hur man hittar sin klädstil och hur man skapar sig en garderob man faktiskt tycker om. Superbra tips i denna bok verkligen! Ett av tipsen handlar om att köpa färre och dyrare plagg hellre än många och billiga och SATAN vad rätt de har i det!! De plagg jag använder mest och tar superväl hand om är plagg som jag köpt från något märke och som det sved till ganska ordentligt i plånboken när jag betalade för dem.. Men värt det i slutändan!


Så från och med idag börjar min resa mot att bygga upp en ny garderob med enbart hållbara gobitar. Kommer låta det ta tid. Är så less på att köpa toppar för 129:- som jag slänger efter 6 månader pga dålig kvalitet.....
 
Kika gärna på min senaste video ett inlägg ned om du vill och missade!
 
KRAM! ♡

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, vardag;

Kommentera inlägget här :