Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Tillbaka - HEJ!

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Men hallå ♡ ♡ ♡ Jag har inte slutat blogga!! Ville bara säga det eftersom att jag vet att ni är några som kikar in här ibland vilket gör mig så glad! Tiden räcker helt enkelt inte till ibland. Och även om jag ibland absolut skulle hinna pressa in ett inlägg i det dagliga schemat så vill jag inte lixom krysta fram nått sådär, för jag vill att bloggen ska kännas enbart kul och inget annat! De senaste kvällarna har jag alltså badat badkar och kollat Morgonsoffan på SVT-play när Cornelis somnat. Något annat har jag inte orkat. Ni förstår nog :)
Jag har insett en sak (har till viss del insett detta innan), och det är att om dagarna när jag är hemma med Cornelis så är det HAN och bara HAN! Med det menar jag att jag inte längre ska tänka att jag sak hinna med så jäkla mycket om dagarna. Ni ska se mina listor ibland.. Allt jag vill göra som inte handlar om Cornelis får jag skjuta på tills han somnat. Så de senaste dagarna har bara (rätt självklart men hoppas ni fattar) kretsart kring C. Sångstund, två promenader om dagen, lek å sång hemma och en massa dans! Har nästan slutat kolla Instagram för dem jag följer där vill jag följa hjärtligt, och hjärtligt blir det inte när Cornelis tittar på :)  
Mammas korvunge ♡
Fin korg va? I denna samlar jag alla leksaker, och sen om mornarna när antingen jag eller Jonas går upp vid 7-tiden med honom så häller vi ut korgens innehåll så att han typ badar i ett hav av klossar och dylikt. Ni ska bara veta hur upptagen han kan se ut när han sitter där och pillrar med nån fingerdocka. Så jäkla gosigt att stå och spana på honom i smyg från hallen.
En kopp kaffe gör mig och Jonas gott varje morgon. Ingen brukar dock få dricka det varmt..
Och vet ni vad han gjorde samma dag han blev 7 månader för några dagar sedan. Reste sig själv upp från golvet till stående. Fick dock bara denna bild då jag blev så exalterad, haha.
 
Igårkväll torsdag var allt kaos verkligen. Jag kom hem ursliten, detta trots att vi myst sönder på både Öppna föris och hos vänner (♡) på eftermiddagen.... Jag kom hem blöt av regnet och stängde knappt ytterdörren innan jag slänge mig i badet. Bara lassade över Cornelis till Jonas.. Sänkte huvudet under vattenytan och sminket rann, orkade inte tvätta bort det ordentligt. Värsta på hela dagen ju, näst efter att plocka i ordning efter frukosten haha... Åt 3 munkar till middag igår. Hade längtat hela dagen till att redigera en vlogg, men orkade inte. Bara grät av utmattning i sängen, orkade knappt amma mitt barn... Jonas försökte muta med ett glas vin, men nää. Och det händer nått knäppt med mig när jag är ur balans. Vad som händer då är att jag börjar MEGARENSA. Jag gick lös här hemma och plockade ner saker i kassar och fyllde säkert två stora kassar med skit och bråte. Utgångna skönhetsprodukter och fula, gamla och billiga inredningsdetaljer mestadels. Och trasiga strumpor och fula urtvättade linnen, lite så. Så befriande efteråt iallafall. Tror jag behövde rensa och ha mig för imorse när jag vaknade upp kändes allt jättebra och idag har jag varit på TOPP. Ni vet - tvättat fyra maskiner, lagat två måltider, varit en grym lek-mamma hela dagen, låtit Jonas få sova ensam i en tyst lägenhet mitt på dagen då jag tog ut Cornelis på en andra promenad.. Men inatt när han la av 3 bajsblöjor PÅ RAKEN (vet inte vad som händer med hans mage..) då tyckte jag jävligt synd om mig själv, haha. Älskar verkligen min bebis så jag går av ibland, han är verkligen mammas pojke ♡ Men ibland går han mig på nerverna också! Cornelis, förlåt, men du kommer förstå en dag hjärtat!
 
Tack till dig som läste min röriga text! PUSS Å KRAM
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Äntligen:-)

Kommentera inlägget här :