Firar morfar.

publicerat i Allmänt, Vardag;
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej fina ni! Ville bara kika in för att önska er en fin kväll och visa några bilder min mamma knäppte på oss tidigare idag ❄️ ❄️ ❄️

Vi är hemma hos mina föräldrar i Täby hela helgen för att fira att Cornelis morfar fyller jämt! På kvällens matschema står bland annat krabba, pilgrimsmusslor och hummer. Och champagne ska vi förtära också. FESTLIGT! 

Ta hand om er 🖤

Modigare med åren.

publicerat i Allmänt;
Hej fina ni ♡ Tänkte visa er lite bilder från min dag som har gått i träningens namn!
Dagen började vid 5-snåret någon gång av att Cornelis sparkade med sina småtossor i mitt ansikte. Attans, jag som hade hoppats på att få sova till 6 iallafall. Aja, sova får man väl göra på ålderns höst tänker jag. Cornelis fick leka med sina julklappar sittande på madrassen medan jag surfade runt lite bredvid honom.
I hela tio minuter sov han min ponk på förmiddagen. Jag hann då: städa, diska, sminka mig, måla naglarn.. nej förlåt, måla 7 naglar ska det stå. Har fortfarande inte målat klart höger hand!

Ni hade väl koll på att det var tulpanens dag i måndags? Det hade absolut inte jag utan blev påmind om det utav min braiga personliga almanacka. Tack vare den missar jag varken lakritsens- eller kladdkakans dag. Viktigt det där!
Efter lunch mötte jag upp Emma och Sandra för lite barnvagns-motion. Emma (duktiga hon) anordnade en egen Mama Boot Camp för oss tre. Så i den värsta av värsta backar här i Uppsala från Drottninggatan upptill slottet gick vi ett antal gånger om och flåsade. På toppen av berget stod styrkeövningar på schemat!
Pojkarna tittade på sina mammor som låg i snön och gjorde armhävningar.
(null)
Rätt fint här i Uppsala ändå.

En sak jag har tänkt på - visst blir man då mer modigare med åren? Jag menar inte på det viset att vid 69 vågar man hoppa fallskärm men det vågade man inte vid 22-års ålder. Jag menar att i takt med att åren går, desto mer har man sett, man vet hur världen funkar, vet vad som tas emot och vad som går hem. Man har hunnit bygga på sig ett rejälare lager skinn på näsan. Jag vet många kvinnor som tycker att de blev modigare efter att ha fött första barnet. DÄR är jag nu. Sedan Cornelis kom har jag utvecklats personligt vilket gläder mig. Jag orkar inte stå och stampa på samma ruta och låta osäkerhet hålla mig tillbaka. Jag kommer på mig själv att ensam ta min son till Öppna Förskolor (det är stort för mig) och prata med främlingar, sitta själv på caféer och ansöka till olika saker - såväl reklamjobb som till YT-kanaler. Och att prata till en kamera mitt på en folktät gata... Det hade jag ALDRIG vågat för 6-7 år sedan. Vad ska folk tycka lixom? För att avsluta detta inlägg så kan jag nämna att jag ikväll sökte ett skribentjobb och imorgon kommer en ny vlogg upp. Det är kul att utmana sig själv någon gång ibland men framförallt är det skönt att bli äldre och lite lite klokare. Trots att man möts av nobben ibland är det kul att åtminstonne ha försökt!

KRAM och hoppas du har en fin kväll❤️


Nöjd kille.

publicerat i Allmänt;
(null)

Det gick nyss hål i mitt huvud för Jonas försökte ta nattningen vilket resulterade i skrik skrik. Så jag gick in för att rädda upp situationen. Det är bara jag som gäller. Fram med bröstet! Har såå ont i magen nu för paniktryckte i mig pannkakor till middag.. Var så hungrig..

’Nöjd kille’ som rubriken lyder, det stämmer mer överens om Cornelis denna eftermiddag mer än vad det gör denna kväll. Vi har spenderat dagen hos Sandra + bebis samt ihop med Emma + bebis. KANONKUL tycker C som får sån stimulans utav att se nått nytt, höra nått nytt, göra nått nytt. Märker att han gillar andra barn, så vänskapen ihop med dessa vänner är ju ovärderlig. Vi brukar äta fruktsallad när vi ses (nåväl om det är fredag blir det gofika), och nu för tiden sitter ju även småpojkarna och mumsar på varsin mangobit. Imorrn ska vi träffas igen allihop och powerwalka med vagnarna uppför branta backar här i stan, nu jäklar lixom.

Önskar dig en fortsatt fin kväll, jag är helt slut.