Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En lista.

publicerat i Allmänt, Listor;
Här kommer en lista över saker som kretsar i mitt huvud för tillfället. Hittade den hos Margaux, något ändrad på för att passa mig just nu. Kram!
 

Vad ser jag fram emot?
Kanske låter larvigt, men nu skriver jag verkligen det första som kommer upp. Jag ser fram emot alla dagar framöver med Cornelis. Att få gå en massa med honom på Öppna förskolan, köpa nya vårkläder till honom, se honom upptäcka nya smaker och maträtter, ta honom till lekland och låta honom klappa djur av olika slag. Ser kort sagt fram emot allt jag ska låta honom få uppleva.

Vad hoppas jag på?
Att jag kommer börja kunna slappna av ännu mer som mamma. Inte nojja sönder så fort någon annan ska ha ansvar över Cornelis. Vet ju att detta inte stämmer, men ibland känns det som att jag är den enda i världen som känner till Cornelis kapacitet. Hur han slänger med kroppen och huvudet och kan dunka in i saker osv. Ibland känns det inte ens som att Jonas har koll, trots att han egentligen har hjärnkoll. Ja ni hör ju, har lite problem hehe.
 
  
Vad vill jag bli bättre på?
Att redigera filmer. I framtiden vill jag kosta på mig en bättre filmkamera och eventuellt köpa till nått ännu bättre redigeringsprogram. Lägger som ni vet ut vloggar då och då, men jag vill göra fina privata filmer till familjen också.
 
Vad borde jag sluta tänka på?
När jag ska ha tid att göra alla mina fotoböcker...
 
Vad tänker jag på just nu?
Att jag ska bada bubbelbad och lägga ansiktsmask ikväll ♡
 
Som jag oftast ser ut när jag är ute med vagnen. Vindtät jacka och mina Beats-hörlurar som jag fick av Jonas i julklapp! Från dem ljuder antingen Fredagspodden (<3) eller Mannheimer & Skäringer.
 
Vad gör jag just nu?
Dricker kaffe och bloggar (?!) ganska uppenbart eftersom jag skriver det här.. C & J leker bakom mig på madrassen.
 
Vad åt jag till frukost?
Möjligen norra jordklotets mest näringsfattiga frukost. Vitt bröd med smör och ost på tub. Den där härligt uppskurna melonen och hallon-smoothien jag drömde om igårkväll får bli en annan gång. Har så begränsat med tid om mornarna så man får lixom prioritera :) Ska jag bädda sängen eller puffa upp soffkuddarna? Bara att välja.
 
Vad har jag på mig?
Pyjamas just nu. Vi är dock bortbjudna till vänner. Sandra och Niklas bjuder på middag och med ska även Emma och Fredrik. Bästa fredagssysslan! Ska iallafall sätta på mig en orange t-shirt och ha ett par svarta fladderbrallor till det.
 
Det var allt för nu! 

Taggar: lista, listor, livet, mamma, mammablogg, vardag;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Isa Bylund:

haha alltså frågan "vad gör du?" när man skriver listor.. så ovärd, rätt uppenbart svar! Måste säga att du strålar, vilken milf! haha. Och du, min frukost var nog ännu mer näringsfattig så vi är två iallafall! Polarkakor <3

Svar: Haha jag vet helt meningslös fråga.. Men TACK!! Shitt vad glad du gör mig! Däremot speglar inte bilderna hur jag ser ut resten av veckans dagar. Ibland får man infall "nä nu jäklar ryker mjukisbrallorna" osv...Dock polarkakor <3 Bästa mackan!!
KRAM!!!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :