Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Grattis Jonas!

publicerat i Allmänt;
Hellooo goda ni ✩ ✩ ✩

Hoppas ni mår bra! Jag mår helt okej, hade mått bra mycket sämre om jag inte fått med mig Cornelis på 1,5 timmars-sovstunden imorse. Mysigt att vakna upp till en jollrande skatt.

(null)
Sånna här bilder på Cornelis ovanifrån när han ligger på fällen tar jag varje månad och kommer göra hela hans första levnadsår. Kommer bli ett fint kollage till hans framtida rum. Här är då 6-månaders resultatet (med en missfärgad body å allt)..
(null)
Tisdagens eftermiddags-fika. Varvar lite C-vitamin med sockersaft. Lite kul ska man väl få ha!

Ville bara säga det angående gårdagens blogginlägg och mina drömmar och mål att självklart är ju Jonas med på planerna. Haha, tänkte att det framstår annars som att jag bara kör mitt eget race, nänä! 

Annars har vi ätit lunch på favvo-stället Hava idag och firat att Jonas skrivit klart sin tenta. Han satte den påstår han! Nu ska vi tvätta 181 kg tvätt och snart börja med kvällens rödspätta.

KRAMKRAMKRAM🖤

Taggar: baby, barn, bebis, familj, fika, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :