Har alltid min familj.

publicerat i Allmänt;
♡ HEJ NI och HEJ SÖNDAG 

(null)
Hur najsigt helgsfika har inte vi då?
(null)
6-månaders skatten som gärna testar på att stå lite själv. Min familj ändå. Vad som än händer så har jag ALLTID dem. Det kan ibland kännas tråkigt att man träffar vissa vänner så sä llan och känna att man förlorar kontakt. Men detta upplever nog alla någon gång tror jag.  Men ens familj, dem har man alltid varje vecka varje dag varje minut oavsett vad som händer. Och det är ju det viktigaste och bästa av allt såklart 
(null)   Lycka att få springa in på Newbie en lördag sådär och handla babykläder. En stickad tröja fick det bli. Kul att variera sig lite, annars kör vi alltid på tights och body på Cornelis.

Imorse var vi iväg på första tillfället utav tio på Cornelis simskola. Vi ska gå både jag och Jonas med honom PLUS att mina fina mammavänner Emma och Sandra och deras killar (och bebisar såklart) OCKSÅ går. Vi är alltså alla nio (!) i samma grupp. Är så otroligt glad för det. En enkel anledning till det är att vi kommer få så fina minnen ihop. "Åå minns du när vi gick på babysim ihop? Vad gulligt det var med barnens förvånade miner efter att ha varit under vattenytan", så kommer det låta om några år. Det är kul att umgås med vänner på ett nytt sätt. Att träffas och fika eller äta middag ihop i all ära, men det är kul att ses och ha en aktivitet ihop nån gång också.

ÖNSKAR DIG EN FORTSATT FIN SÖNDAGSKVÄLL!

Taggar: baby, babysim, barn, bebis, familj, livet, mamma, mammablogg, vardag, vänner;

Kommentera inlägget här :