Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Helt slut.

publicerat i Allmänt;
(null)

(null)

(null)

Tre bilder från en lördsgslunch. Ser harmoniskt ut men det var inte så harmoniskt. Är helt slut och har varit i flera dygn. Cornelis vaknar varje timme varje natt och jag är så sjukt utmattad. Natten som var tror jag vi tre (Jonas, jag och Cornelis) hade 10 olika sovsätt. Först låg Cornelis i sin spjälsäng, sen låg han intill mig, sen i sitt nest i vardagsrummet med Jonas, sen in till mig igen.. sådär håller vi på. Varje natt. Det är därför det ekar tomt här inne ibland. Jag är ingen supermänniska, men andra mammor undrar man ju hur de kan prestera och vara mammor samtidigt. Igår låg jag på soffan typ hela dagen och fick hjälp med Cornelis på olika sätt. Tror inte ens jag skulle orkat sjunga en sång för honom om jag så fick betalt. SKITSAMMA!

Idag har jag haft en fin gammal vän över på lunch, Jonna! Sånt livar såklart upp, att ha besök 🖤
Kommande vecka är fylld med bara skoj bland annat att Jonas skriver sin tenta, lunch på stan, vloggdag, besök av vänner, mammaprommis och babysim.
Kram

Kommentera inlägget här :