Igår var en fin dag.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
God eftermiddag i stugorna! 

(null)
Vadan denna nonstop-kaka? Jo för vi hade finfrämmande igår, inga mindre än Jonas familj. Så glad att vi har dem, toppen är dem 🖤
(null)
Trots att han var lite trött när bilden togs tycker Cornelis det är toppen när folk utifrån hälsar på honom och tjoar och tjimmar. Han sov gott den kvällen, det gjorde han. Här är han med fastrarna (asså fastrar låter så strängt..) och sin farmor.
(null)
Favvo-pappan!

Idag har vi tagit det himla lugnt jag och Cornelis. Jonas pluggar inför en tenta, så vi har fått klara oss själva jag och C. Har typ vant mig vid att ha Jonas hjälp jättemycket och ofta nu när han haft jullov och en ganska självständig termin i skolan, så imorse när han skulle iväg kändes det nästan lite jobbigt. Nu är det hard baby-work i 8 timmar, lite så kändes det. Om någon undrar vad Jonas pluggar så läser han till ingenjör vid Uppsala universitet!

Såklart är det världens bästa heltidsjobb att vara mamma åt Cornelis, men ibland tror jag nån driver med mig när han doppar samtliga av sina lemmar i blöjans härligheter och kräks 1 minut efter jag klätt på honom dagens outfit. 

KRAM KRAM!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, livet, mamma, mammablogg;

Kommentera inlägget här :