Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Knappt ett finger långt förra nyårsafton.

publicerat i Allmänt;
Hej gott folk! Igår var det nyårsafton och vi fick i i år fira med den bästa personen vi vet, nämligen vår son 🖤 Förra året låg han i min mage, knappt ett finger lång. Minns jag åkte hem på tolvslaget då, kröp ner i sängen och kollade på SKAM medan de  andra drog och gjorde sitt på nån nation. Så knäppt ändå, och igår ett år senare så låg han i ett rum intill och sov på sin fårskinnsfäll. Skatten alltså!!!!

(null)
Gänget igår. SÅNT grymt gäng det här. Gillar prick varenda en jättemycket. Min fina Jonas hade kämpat så med förrätten. Picklad blomkål, grönkålschips, snabbgravad röding, gräslöksaioli osv. DUKTIG!
(null)
Åt säkert ett halv kilo chark. Är typ jämt hungrig som ammande person.
(null)
Fredrik och Mi som styrde festen igår hade gjort såhär fint. Vem vill inte fylla på sitt glas med bål här ändå?
(null)
Heliumballonger som sedan en bit inpå natten gjordes hål i av sällskapet för att låta roligt. Fick det alltså återberättat av Jonas för jag och lillen rullade hem innan midnatt och firade in det nya året under täcket hemma i sängen! Tänk vad han skötte sig bra igår min lilla bebis, och mamma och pappa fick dricka lite vin och ha roligt med kompisarna en HEL kväll som vilka 24-åringar som helst. 

(null)
Fick så mycket inspo inför Cornelis dop i februari. Ska göra så fint jag bara kan, för honom!
(null)
Adam agerade bärhjälp så mamman i fråga fick vila armarna och dricka lite vin. Här är han med hans Sara!

Nu ser vi fram emot ett lika fantastiskt tvåtusenarton! 

Hoppas ni alla hade en härlig nyårsafton igår vad ni än gjorde och var i världen ni än befann er. KRAM!

Taggar: 2017, 2018, barn, bebis, livet, mamma, mammablogg, nyår, nyårsafton;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Härligt att han kunde sova mitt i allt tjoande! Värt mycket😊

Kommentera inlägget här :