Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Modigare med åren.

publicerat i Allmänt;
Hej fina ni ♡ Tänkte visa er lite bilder från min dag som har gått i träningens namn!
Dagen började vid 5-snåret någon gång av att Cornelis sparkade med sina småtossor i mitt ansikte. Attans, jag som hade hoppats på att få sova till 6 iallafall. Aja, sova får man väl göra på ålderns höst tänker jag. Cornelis fick leka med sina julklappar sittande på madrassen medan jag surfade runt lite bredvid honom.
I hela tio minuter sov han min ponk på förmiddagen. Jag hann då: städa, diska, sminka mig, måla naglarn.. nej förlåt, måla 7 naglar ska det stå. Har fortfarande inte målat klart höger hand!

Ni hade väl koll på att det var tulpanens dag i måndags? Det hade absolut inte jag utan blev påmind om det utav min braiga personliga almanacka. Tack vare den missar jag varken lakritsens- eller kladdkakans dag. Viktigt det där!
Efter lunch mötte jag upp Emma och Sandra för lite barnvagns-motion. Emma (duktiga hon) anordnade en egen Mama Boot Camp för oss tre. Så i den värsta av värsta backar här i Uppsala från Drottninggatan upptill slottet gick vi ett antal gånger om och flåsade. På toppen av berget stod styrkeövningar på schemat!
Pojkarna tittade på sina mammor som låg i snön och gjorde armhävningar.
(null)
Rätt fint här i Uppsala ändå.

En sak jag har tänkt på - visst blir man då mer modigare med åren? Jag menar inte på det viset att vid 69 vågar man hoppa fallskärm men det vågade man inte vid 22-års ålder. Jag menar att i takt med att åren går, desto mer har man sett, man vet hur världen funkar, vet vad som tas emot och vad som går hem. Man har hunnit bygga på sig ett rejälare lager skinn på näsan. Jag vet många kvinnor som tycker att de blev modigare efter att ha fött första barnet. DÄR är jag nu. Sedan Cornelis kom har jag utvecklats personligt vilket gläder mig. Jag orkar inte stå och stampa på samma ruta och låta osäkerhet hålla mig tillbaka. Jag kommer på mig själv att ensam ta min son till Öppna Förskolor (det är stort för mig) och prata med främlingar, sitta själv på caféer och ansöka till olika saker - såväl reklamjobb som till YT-kanaler. Och att prata till en kamera mitt på en folktät gata... Det hade jag ALDRIG vågat för 6-7 år sedan. Vad ska folk tycka lixom? För att avsluta detta inlägg så kan jag nämna att jag ikväll sökte ett skribentjobb och imorgon kommer en ny vlogg upp. Det är kul att utmana sig själv någon gång ibland men framförallt är det skönt att bli äldre och lite lite klokare. Trots att man möts av nobben ibland är det kul att åtminstonne ha försökt!

KRAM och hoppas du har en fin kväll❤️


Taggar: jobb, livet, mamma, mammablogg, träning, utmaning, vardag;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sarah:

De e så fint me tulpaner :)

Svar: Jaa bästa snittblomman😍
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Underbar inställning👌

Svar: Tack😍
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :