Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nöjd kille.

publicerat i Allmänt;
(null)

Det gick nyss hål i mitt huvud för Jonas försökte ta nattningen vilket resulterade i skrik skrik. Så jag gick in för att rädda upp situationen. Det är bara jag som gäller. Fram med bröstet! Har såå ont i magen nu för paniktryckte i mig pannkakor till middag.. Var så hungrig..

’Nöjd kille’ som rubriken lyder, det stämmer mer överens om Cornelis denna eftermiddag mer än vad det gör denna kväll. Vi har spenderat dagen hos Sandra + bebis samt ihop med Emma + bebis. KANONKUL tycker C som får sån stimulans utav att se nått nytt, höra nått nytt, göra nått nytt. Märker att han gillar andra barn, så vänskapen ihop med dessa vänner är ju ovärderlig. Vi brukar äta fruktsallad när vi ses (nåväl om det är fredag blir det gofika), och nu för tiden sitter ju även småpojkarna och mumsar på varsin mangobit. Imorrn ska vi träffas igen allihop och powerwalka med vagnarna uppför branta backar här i stan, nu jäklar lixom.

Önskar dig en fortsatt fin kväll, jag är helt slut.

Taggar: baby, barn, bebis, familj, livet, mamma, mammablogg, vardag;

Kommentera inlägget här :