Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Onsdagskaos och mys.

publicerat i Allmänt;
Hej vänner 
(null)
Vi har precis avnjutit lunch. Frittata med salsa. Tur att Jonas slutade tidigt idag så han kunde ta med Cornelis ut på en sväng med vagnen så jag fick laga maten ostört. Har de senaste dagarna testat att tvätta och laga mat ihop med C = en svettig historia.
Vi har nyss upptäckt det fantastiska med majskrokar. Så där sitter han upptaget och suger på sina krokar när vi får äta ifred.
(null)
Denna mysiga lunch bröt helvetet som varit på morgonen. Ibland orkar jag bara inte. Kiss på madrasser, tusen kilo tvätt, ett barn som inte kan roa sig själv i ens 30 sekunder...
(null)
Äntligen mys på riktigt 

Ibland känns det som att jag är med min familj men ändå inte. Svårt att alltid vara i nuet när alla måsten svämmar över. Snart ska jag iallafall till frisören vilket ska bli skönt. Behöver komma hemifrån en kväll.

Kram!

Kommentera inlägget här :