SUNDAY very much FUNDAY

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Goa ni, HEJ! ✩ ✩ 
Om några timmar hoppar jag och grabben ovan + hans pappa ner i en 35-gradig swimmingpool för en halvtimmes babyplask! Utöver att bli kastad upp i luften och när man pruttar med munnen på hans mage så är att bada det bästa Cornelis vet <3
Men först av allt denna söndag ska vi ut och gå. Vi ska gå till parken och gunga och köpa chokladpraliner på stan inför dopet. Haha ordet chokladpraliner får mig att tänka på Madicken när Mia ska bjuda alla på det men Madicken får inte smaka för hon "kan ju gott köpa sina egna praliner".. Älskar den filmen!
Alltså Cornelis. Bilden ovan beskriver honom på pricken. Bebisen som ALDRIG är still. Som ALLTID är på väg någonstans. Han kan inte chilla i ens 2 sekunder. Får han syn på fjärrkontrollen (världens bästa sak enligt honom) som ligger 2 meter ifrån honom så har han ålat dit på nolltid. Imorgon blir hjärtat 7 månader och han är på god väg att krypa. Han är en jäkel på att åla sig fram och bak däremot. Hörde att bebisflickor ofta ligger lite före i den motoriska utvecklingen, det kanske stämmer. Vi träffade nämligen en liten tjej på föräldrarträffen nyligen som var superduktig på att krypa och hon är bara 2 veckor äldre än C. Tror ändå att Cornelis kryper snart :)
 
KRAM KRAM KRAM och hoppas ni får en fin söndag. Bron på TV ikväll ju!
 Taggar: baby, babysim, barn, bebis, helg, livet, mammablogg, söndag, vardag;

Kommentera inlägget här :