Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Vinterland och dop-beställning.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
(null)

Hej fina goa läsare! Jag kikar in med en snabbt inlägg och för att önska er en trevlig torsdagskväll🖤 Bilden föreställer min son när vi var ute i snön med Sandra och Oliver tidigare idag. Försökte charma Cornelis med att visa honom ankorna i ån med han var totalt obrydd, haha. Igår fick han gunga i en lekpark för första gången. Kul att man kan börja göra annat med honom än bara ha honom i vagnen numera.

I skrivande stund är jag ute på kvällsprommis med Jonas och Cornelis. Himla bra det där med mobilbloggning ändå. Jag har haft många bloggar genom åren (sen 15-års ålder) men det har alltid slutat med att det runnit ut i sanden. Det måste vara lätt och smidigt att blogga, särskilt nu med ett barn. Annars får allafall jag inget gjort om det blir för krångligt! 

Vi ska allafall hämta ut paket från My Perfect Day - det är dekorationer mm till dopet. SKOJ!! Sen blir det godis och soffläge hela kvällen!

STOR KRAM TILL JUST DIG!

Taggar: baby, barn, bebis, livet, mamma, mammablogg, vardag;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så det är med andra ord inte en blivande fågelskådare som du drar omkring där i vagnen...;-)

Svar: Hahah det ser mörkt ut på den fronten! :)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :