Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Cornelis 1-års kalas.

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilket fint kalas det blev för vår älskling igår! Strålande sol, god mat och närmaste familjen. Kanon! Jag tycker ändå det är så rörande att så många vill komma enbart för att fira vår Cornelis. Klart folk gillar familjesammankomster, men ändå. Är så glad att han har så många personer i sitt liv som älskar honom, som bryr sig.
 
Jag är helt slut och orkar inte skriva så mycket mer. Har dessutom inte så mycket mer att säga, så jag borde bara sluta skriva. Nu. 
 
Ta hand om er <3
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Stort grattis till lillen!

Kommentera inlägget här :