Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En kväll i livet.

publicerat i Allmänt;

Bilder från vår fredagkväll igår. En kväll i livet. En mycket fin sådan. När allt var lite stökigt, tokigt, upp å ner och hit å dit. Typ. Finns inget mysigare än att stå i vårat nya kök och se Cornelis och Jonas busa i vardagsrummet intill.


Det BÄSTA Cornelis vet är att bli jagad. Så det gör vi ofta här hemma. Han kan springa runt ett och samma varv tusen gånger.


Min bästa unge. Det är dessa små stunder i livet man ska njuta av. Stanna upp och vara tacksam för det man har.


Hahahahah skrattar så mycket åt denna bild. Vår SKITUNGE lixom. Han hade slitit loss en planka i köket och var så jäkla nöjd efteråt. Sprang runt med sladdlisten och skrek av lycka. Pappa Jonas fick fixa.


En lite småspännande fredagsrätt. Ugnspannkaka med köttfärs och ost. Gick hem hos C. Juste, vi äter samma mat alla tre numera. Och vid samma tid. Möjligen att jag kan tycka att 17.30 är lite för tidigt för middag, men vafan..


HEJ FAMILJEN!


Duktig kille!
 
 
Önskar er en fin lördagskväll! Tack för att ni läser! 
KRAM / R.
 
 


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av carro:

Va härliga bilder :)

Svar: 😘😘
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :