Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Torsdag.

publicerat i Allmänt;
 
♕        ♕        ♕
 
 
Min lilla gullis, så kvick i fingrarna.
 
 
HELLO!
 
Ja, det händer inte så mycket just nu faktiskt. Våra dagar går mestadels ut på att överleva. Och det har vi idag försökt göra på bibblan, där finns det AC! Cornelis hade så kul där med några äldre barn, och de var så gulliga mot honom. Ville hämta saker, byggde torn åt honom att slå sönder och klappade honom på huvudet. Asså <3 Det känns viktigare än någonsin att han ska få ett syskon snart, någon som han alltid kommer kunna ha. Det är det som känns viktigast, att han ska ha någon att dela sin uppväxt med, någon att stå riktigt nära. Jag känner på mig att han kommer få en brorsa.. Men än är vi inte där hehe.
 
IALLAFALL!! Jag håller annars på att planera vår familje-roadtrip till Österlen i mitten på augusti. Hur mysigt? Vi ska bo på B&B, bara ta hand om varandra, mysa, bada, äta gott mm. Min älskade familj, kan inte föreställa mig ett liv utan er. Ni är bäst!
 
Hoppas ni klarar er okej i värmehelvettet. För jag håller typ på att dö. Och jag blir lite orolig för mig själv faktiskt, glömmer saker och har mig. Satte på kaffebryggaren imorse utan att hälla på vatten, och efter en kvart undrade jag VAR I HELSKOTTA MITT KAFFE VAR lixom? Pannan var kokhet, ååå...... Virrig utav värmen, klarar den inte. Ge mig snö, snälla!
 
Kram / R.
 
 

Taggar: familj, sommar;

Kommentera inlägget här :