Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Stressigt.

publicerat i Allmänt;
Hej hörrni! Här ekade det tomt. Ber om ursäkt för dålig uppdatering med denna inflytt tar all energi men snart börjar vi kunna se ljuset i tunneln. Idag har jag filmat lite så på tisdagmorgon får ni supergärna kolla på videon när vi fixar hemma. Men tills vidare lite hemmabilder från helgen❤️

(null)
Storstadsutsikten som jag kallar det. Detta ser vi från sovrummen!
(null)
Cornelis rum är i full gång att bli klart. Imorgonkväll efter Jonas jobb åker första lagret mossgrön färg på väggen upp.
(null)
En liten hörna i badrummet som jag arbetat med. Hur mycket det nu var att arbeta med!? Handkräm och ljus från Lager 157. Snyggt va? Och biiiiiilligt!
(null)
GOSSEN MIN💛💛
(null)
Vår nya soffa (eller svärföräldrarnas gamla) bjuder in till världens bästa soffhäng. Alla serier att se på, frukostar att inta samt tidningar att läsa blir så mycket bättre i denna soffa.
(null)
Min lilla läslus som ibland pekar rätt på katter jag frågar om men oftast på något helt annat (förslagsvis myrorna)..

Att hinna med så mycket som vi gjort på dessa dagar med ett litet barn omkring sig är nästan inte sunt. Vi båda är heeelt slut verkligen😖Kommentera inlägget här :