Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

1 år.

publicerat i Allmänt, Cornelis, Personligt;
 
♔       ♔       ♔
 
Idag är det ingen vanlig dag för det är min älskade pojkes första födelsedag. Min ljuvliga skatt. Tack för att jag fick bli din. Tack för att du valde mig. Jag kommer älska dig villkorslöst och finnas vid din sida för evigt.
 
 
Cornelis. Jag var 23 år gammal när du blev min och trots din ringa ålder mot min har du lärt mig så mycket om livet på detta enda år. Jag är starkare i mig själv än någonsin förr och det har jag dig min son att tacka för. Att det var just du Cornelis som kom till mig var alltid så självklart. Det var just dig som jag väntat på. Du anar inte hur länge jag väntade på dig. I flera år gick jag och drömde om dig. Och sen när du kom hittade jag hem. Du har lärt mig vad livet betyder på riktigt och du har visat mig vad sann kärlek är. Varje dag känner jag mig så rik på kärlek från dig och din fina pappa som älskar dig minst lika mycket. Att få pussa din varma tinning, hålla din knubbiga smått smörklibbiga hand och känna doften från din lockiga nacke gör mig hel varje dag. 
 
Mitt älskade barn. Det är en hård värld du och dina jämnåriga har att möta utav framtiden. Men det blir bättre. Varje dag finner jag tro om att det är påväg att bli bättre. På vägen vill jag hjälpa dig att uppnå dina drömmar samt få dig att inse att du får vara precis som du är. Och du får älska precis vem du vill, glöm aldrig det. Jag önskar när du vuxit upp att jag fått dig att förstå att du är fantastisk precis som du är och ALDRIG ska behöva ändra på det som är du.
 
 
Återigen Cornelis. TACK för att du valde mig ♡

 

Jag avslutar inlägget med en av de vackraste dikterna jag vet skriven av Erik Lindorm. Läs och njut.

Är det sant att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick,
att fjädrarna gnistra och jorden är varm
och himmelen utan en prick?

Vad är det för tid, vad är det för år,
vem är jag, vad bär jag för namn?
Du skrattande knyte med solblekt hår,
hur fick jag dig i min famn?

Jag lever, jag lever! På jorden jag står.
Var har jag varit förut?
Jag väntade visst miljoner år
på denna enda minut.

 

 

Min bästis.

publicerat i Allmänt;
(null)
Hej hörrni! Här kommer några bilder från eftermiddagens utomhuslek. Jag LOVAR bättre uppdatering snart. Är så taggad att blogga om nya hemmet och allt därtill. 5 dagar till flytt nu!!!!
(null)
Haha galen kille! Alltid med sånt starkt uttryck vad det än gäller😍
(null)
Älskar att umgås med min lilla kille. Han är verkligen min bästa vän. Det är så mycket enklare att vara med honom i lekparker nu också. Jag behöver inte vara lika "med". Han är duktig på att roa sig själv lillgubben.
(null)
Dör vad gulligt det här är. Så reser han sig längs med husväggen för att fly..
(null)
Hejdåra....
(null)
TITTUT!!!!🙈 Han kiknar av skratt när jag smyger fram! Älskling!
(null)
Så där satt vi på marken han och jag. Han lekte med termoslocket och jag drack kaffe. Sen fick vi sällskap av en liten flicka vilket var himla festligt tyckte C.

Jag är så glad att att BVC-besöket gick bra imorse. Nästan 10 kilo vägdes han in på, följer sin kurva så bra 🙌🏻 Tacksamheten!! Och han verkar inte ens ha reagerat på 12-månaders vaccinet. Minns hur hemskt det var efter 3-månaders sprutan. Han skrek oavbrutet i flera timmmar och kunde inte amma alls den stackarn. Jonas fick komma till undsättning den gången för jag höll på att gå av. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Cornelis tårar sprutade och mina tårar sprutade. Men inte den här gången, tack och lov❤️ Imorgon är det hans födelsedag. SKATTEN!!!!


Tack för att ni läser / Kram R.


Min morgon + senaste inköp.

publicerat i Allmänt;
Godmorgon hörrni!❤️
Åå jag är så jäkla seg. Låg uppe och surfade aaaaalldeles för länge igårkväll. Blir som manisk när jag går igång i sökandet efter inrednings- och klädinspo. Dessutom är jag fortsatt förkyld. Varför är det så svårt att ta hand om sig själv? Typ lägga sig i sängen klockan 19.00 när Cornelis somnar och dricka te och läsa en bok för att sen släcka lampan vid 20??? Varför är det så svårt??? Nä istället cyklar man iväg till K-rauta 20 minuter innan de stänger för att köpa färg för att måla en bänk. Klok är man inte..

(null)
Just nu bokstavligt talat hinkar jag i mig kaffe..
(null)
Men tänkte iallafall att jag kunde ta mig samman och visa mina senaste inköp. Det är så kul att handla saker nu när de ska till nya lägenheten. Ska vänta med att börja använda tvålen och tända ljuset när allt är i någorlunda ordning efter några veckor. Vill börja "förbruka" mina fina saker när de förtjänar det som mest dvs när jag kan njuta av dem som mest😊 Hudvårdsprodukter från Lumenes serie Nordic C!👌🏼
(null)
Idag ska jag inviga min nya klänning från Chiquelle! Den är prickig, går till mitten på vaderna och har kort ärm. Tre saker jag älskar i en klänning. Är det fler än jag som ogillar långa ärmar på plagg? När man ska diska exempelvis, det blir ju dyblött direkt.
(null)
Cornelis har fått påfyllning i klädförrådet inför lite kallare dagar. Gillar att klä honom i enfärgat. Gud så han ska matcha snyggt i set från Mini Rodini. Mammas lilla gullis.
(null)
FINT!?
(null)
Nya napphållare eller senilsnören som Jonas brukar kalla det. Våra sånnahär håller får ben här hemma, plus att när man hittar dem förslagsvis under sängen så slås man av hur slitna de blivit. Från Elodie Details.
(null)
Sen har jag köpt ett nytt nattlinne också! 😍 Från KappAhl. Handlar ofta saker från deras natt-och underklädessortiment, men aldrig något från deras övriga sortiment.

Snart ska jag och Cornelis träffa vänner på stan! Imorrn har jag också planer med några mammor, kul! 

KRAM KRAM!